Helgen so far...

Gårdagens fest blev rolig och otroligt lyckad. Det är alltid kul att festa med nya människor. Lärde känna många av de jag gått i samma kurs som i ett halvår... wierd egentligen att jag inte pratat mer med dem innan. Men beror väl på att i skolan så skils vi åt genom schemaläggningen. Det vi har haft ihop är seminarier och de är ju inga tillfällen man börjar prata om sig själv direkt... därför var det kul att festen blev av. Jag fick lära känna nya sidor av mina klasskamrater.. vilket alltid är kul. Gillar att umgås med nya människor. Det var även kul att det kom en grupp med internationella studenter oxå. Det var lite grupperat till en början men när musiken sattes igång och dansen började släpptes "gränserna". Ida och Marie hade fixat en tävling, vilket både var rolig att delta i och att titta på. (även om jag idag har jävligt ont i min axel...men men kul hade jag iallafall).

Skönt att jag var nykter igår, ingen bakfylla idag. Dock vaknade jag upp med världens huvudvärk, men det beror nog mer på för lite sömn. Ha rju blivit värsta svensson som går och lägger sig mellan 22-23 tiden någon gång.. kroppen blev lite chockad av vara vaken tills 01:45.. hehe... Men jag är javligt stolt över att jag lyckades med att inte äta ett enda chips eller något annat snacks som fanns tillgängligt på borden i lokalen. Hade visserligen inget sug efter det heller. Det fanns morotstavar, men som vanligt försvinner de först av någon underlig anledning..hehe.. så nästa fest får vi ta gurk- morot- och parikastavar utöver chipsen hehe...

Idag har vi varit ute hos Zannahs föräldrar och softat. Tog en långpromenad tillsammans med Zannahs mamma och hennes hundar. Det var riktigt skönt i solen. Kändes lite som vår när vi gick ute bland åkrarna. Kvällen kommer spenderas med Jenny och Dan och deras underbart söta Linn... har saknat dem alla tre. Det var ett tag sedan vi sågs.. helt sjukt att även om de bor ett hus bort försvinner tiden iväg och man hinner inte träffas... men ikväll bjuds det på Tacos...(mums) och kasnke ett och annat spel...(brukar bli det iallafall)...

Här är världens underbaraste och sötaste Linn...gillar hennes frisyr skarpt!!


Imorgon väntar det där jävla projektpapret som måste skrivas..det ska ju vara inne på måndag... vill verkligen inte skriva det..det är mycket jag inte varit motiverad till på sistone...men detta paper tar kol på mig...fy fanken..men men bäst att göra det...skönt att ha det klart innan första dagen på vfu:n (praktiken).....

Slarvat...

jaaaa förlåt... jag har slarvat med att skriva i bloggen. Har inte varit på humör.. allt känns lite bajs just nu..eller ja inte allt. Har ju varit duktig och kommit igång med träningen. SKön känsla. var och träna idag på eftermiddagen, körde inte stenhårt men körde igneom hela passet som Christian la upp igår.. efter styrkepasset (som har fokus på ryggen med tanke på min kommande proffesion) gick jag på löpbandet ca 20 min. Sedan var mina ben slut. Kanske förstligt..ha rju itne trännat på vet inte när. Men det känns otroligt skönt nu efter.. känner mig stolt att jag tagit tag i det.. nu jävlar!!!

Har även godis, läsk och chips förbud (tack elin för idén).. vilket inte är så svårt egentligen... har dock kommit fram till att jag får äta glass (gör det ytterst sällan) och fika bröd (om jag är bortbjuden).. måste ju unna mig ibland. Har även börjat dricka mer vatten, kasnke inte så mycket som man ska dricka än, men dit kommer jag.




Imorgon är det fest med Iktin gänget (alltså de jag pluggar med i skolan), ska bli kul. Synd abra att inte alla kommer, men hälftenhar betalat så jag hoppas alla dyker upp. Vi har hyrt en lokal, så slipper någon ta in allt folk hos sig. Återkommer med kommentarer kring detta på lördag.

Den jävla kurs..kan den ta slut snart!!! Nu har det visat sig att den instruktion vi fått från vår kursmentor inte stämmer, så nu blev det till att tänka om..för typ hundrade gången denna kurs. Blir galen!!!! Men som tur är har vi bara 1½ vecka kvar på kursen efter vfu:n (praktiken) som börjar på måndag.

Och en kommentar till min broder... lovar att höra av mig nästa gång jag kommer till katrineholm, men förra helgen var vigd till Ewa.. därför berättade jag inte för någon annan att jag skulle dit.

Nu ska jag slappa i soffan, det är jag värd.. har ju både tränat och storhandlat idag.... blir nog en fruktsallad sen oxå...mumma!!!

Jaha

ja vad ska man säga... motivationen till att fortsätta studera är på botten nivå... men jag biter i... ingen idé att hoppa av nu..det förlorar jag bara själv på... så det är väl bara att gräva ner huvudet och bita i det sura äpplet och sikta framåt...

ikväll ska jag på introduktion på Nautilus... ska bli skönt att komma igång..hoppas bara att jag får ett program som fokuserar det jag vill.. återkommer kring det när jag varit där sen...

måste skriva en logg och ett projektpaper så jag har inte tid att sitta här och skriva mer...

Skola...

... hela långa dagen... visst det ska bli kul att se allas filmer. Men jag tycker synd om de som får visa sist... då är väl alla trötta på allt vad film heter... återkommer med mer ikväll, hinner inte nu.


Jag är så omotiverad till allt just nu. Allt som ska göras i denna kurs strular vår kursmentor till och inte ger oss den information vi behöver i tid eller ändrar saker och ting i sista stund..vilket gör mig otroligt irriterad. Detta hr fått mig att känna att jag lika gärna kan hoppa av skiten för att börja jobba, jag behöver inte den här skiten efter fyra år på universitetet. Fan borde väl kunna begära att ens lärare ska vara så erfarna och strukturerade att man inte ska behöva känna sig förvirrad och irriterad inför varje moment som ska genomföras i kursen... Visst det är hans första gång som han genomför kursen själv, då det varit en annan tidigare. Men samma sak gällde förra kursens kurmentor och hon hade mer koll. I den här kursen har vår kursmentor verkligen bara koll på hans uppgifter. De andra uppgifterna som ingår i kursen har han ingen eller mycket vetskap om. Vilket gör det hela mer förvirrat. Till saken hör att han även svarar på samma fråga på olika sätt, och har kort minne vilket gör att han inte kommer ihåg vad hans varat tidigare... vilket också skapar förvirring. Men men man lär sig väl något av detta kaos med... typ att aldrig utsätta mina framtida elever för detta... att vara strukturerad och förberedd är A och O i vår utbildning. Självklart kan förändringar ske på grund av olika orsaker men när förändringar sker till varje uppgift och schemat ändras hit och dit hela tiden tar energin och motivationen slut. SPeciellt när jag vet att jag egentligen kunde ha varit klar med studierna.

Tycker det är synd att jag inte känner någon motivation just nu. Nästa verka är det vfu (eller praktik för er som inte lever i universitets världen) vilket jag brukar se fram emot. Men nu känns det bara som ett hinder på vägen som jag måste över. Vilket inte är kul då det går ut över uppgifterna jag ska genomföra, ju mer motivation och engagemang jag känner ju bättre blir mina uppgifter. Men som tur är har jag och min vägledare kommit fram till att de dagar jag ska hålla i ska ligga under vecka två av vfun..så jag hoppas motivationen och energin återkommer innan dess... oftast får barnen mig att bli gladare och får mig även att vilja göra det bästa för att de ska få har en rolig och lärorik stund tillsammans med mig...

Men just nu känns allt som sagt skit... men men imorgon är en ny dag!!!
(som dessutom är fylld med ett besök på äppellunden...lovely!)

Helgens bravader

Nu kan jag avslöja för era nyfikna öron att det jag skulle göra var att åka till katrineholm. Anledningen till att jag inte kunde skriva det var att jag skulle överraska en kompis som kom ifrån göteborg. Vi hade en mysig och rolig kväll igår kväll. Vi skrattade en hel del. Speciellt när vi spelade "med andra ord".



Då kom kommentarer som:

J: Motsatsen till trosor.... K: Snopp (ordet som J ville få fram var kalsonger)
J: Kommer ut ur mannens könsorgan... K: Sprit (J ville ha fram ordet säd)

Vi fick ta pauser från spelandet för at vi skrattade hysteriskt. Helt konstiga förklaringar och svar kom fram i stridens hette. Den mest lång sökta förklaringen stog jag nog för (berodde på att jag läste fel)

L: FIlm som Davis Tainton var med i... J: Vinterviken (vilket jag tyckte det stog) L: Nej, ehhh, ta bort halva ordet och behåll årstiden. J: Vinter? L: Ja, och sen lägger du till vägen fast med ett annat ord J: gatan? L: Ja och det blir. J: Vintervägen L: Nej J: Vintergatan

Behöver jag tilläga att tiden var ute sen...hehe...

Det var otroligt kul att träffa min underbara vän K igår. Det var över 1½ år sedan jag såg henne sist. Det är så skönt att det känns som om vi träffades igår både med henne och med E. Det enda är att man får uppdatera lite om vad som hänt sedan sist, men det han vi med det med. M kom även förbi en stund, vilket oxå var kul. Henne har jag itne sett på ett tag. Hon jobbar numera i Norrköping, men det betyder inte att vi hinner ses oftare för det. Måste verkligen se tilla tt jag träffar min vänner oftare. Saknar dem ju massor när jag inte träffar dem så för att råda bot på det får det bli ändring. K är ju lite svår att träffa ofta då hon bor i Göteborg men fler gånger än en gång per 1½ år borde ju iallafall gå att ordna.


Sen hade vi ju detta specktakel kallat Melodifestivalen. Vi tittade inte slaviskt då vi åt när det var (skönt). Gillade Mollys låt och tycker det var helt rätt att hon skickade BWO till andra chansen...rätt åt dem. Visst deras låt var inte dålig, men den var inte bra heller. Även om jag förstog att EMD skulle gå vidare till finalen tycker jag att det är lite synd... låter var inge vidare bra. Men men den som itne röstar har heller ingen talan. FÖr röstar gör jag inte. SVT ska inte ha mina pengar. Gillar fortfarande inte nya upplägget, det är fortfarande förvirrat med var den sk internationella juryn har för inverkan. Men det återstår att se. Även om vi inte tittade mycket hann jag med att se Fidde och hans gröna tröja. Coolt att jag fick se honom även om jag bara såg ca tio minuter av hela programmet. Hade väl på känn att  han skulle visas i en kameraåkning över publiken just då. Hehehehehe

Är kvar i Katrineholm hos min kompis E, och vi ska kolla på Bolt och slappa i soffan hela dagen. Får se när jag rör mig hemåt. Hoppas bara att de hinner ploga alla vägar innan jag åker hem... har ju kommit massvis med snö här under natten så jag  är väldigt glad över att vi redan bestämt att ajg skulle sova över här. Aldrig att jag hade kört hem inatt... Får hålla tummen för att väglaget är bättre när jag kör hem senare i eftermiddag.

Inget skrivande i helgen

I morgon händer det...det ska bli så jävla kul. Dock kommer jag inte ha tid med att skriva utan får uppdatera er på söndag.. hoppas ni inte blir allt för ledsna...

Ha en underbar lördag så "ses" vi på söndag...



Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Dagens tankar

Natten har varit en lång natt. Även om jag tror att jag sovit känns det som om jag varit vaken hela natten. Tankar och drömmar har gjort att jag känner mig otroligt trött nu när jag öppnat ögonen. Jag minns int emycket av mina drömmar, mer fragment. Förstår dem inte riktigt, fragmenten består av kramar, slag, hot och kärlek. en väldigt konstig mix och de har lämnat en känsla av förvirring inom mig. Jag känner mig både glad och rädd på samma gång. kan vara så att det är olika drömmar som hjärnan plockat ihop till en. Jag vet inte men det är en obehaglig känsla. Hade tänkt att ta sovmorgon idag då jag är ledig, men kl 7.30 (när zannah gick till jobbet) vaknade jag och har inte kunnat somna om. Har legat och kollat på the voice på femman, men känner mig otroligt trött och skulle nog behöva sova mer. men få väl ta en power nap senare idag om jag blir allt för trött. Ska ner till skolan en sväng sen och kolla in estins skribenter. Ska även försöka ta mig ner till en skomakare och kolla om han kan byta dragkedja i mina jackor.

Nej det är väl lika bra att lämna sängen och gå upp och plocka undan lite och ta hand om tvätten... finns väl ingen anledning till att ligga kvar här och  titta i taket.

En dag som denna skulle jag behöva vakna upp med en kram....


Tillägg: Tänk vad lite solsken kan göra för humöret och kroppen...hehe... underbart med sol!!!

Dagen idag

Japp dagen började lugnt...men sedan bar det av att lämna in filmen till kursansvariga och även till opponent gruppen...jag skulle även hämta den film vi skulle opponera på... efter lite snack med alla bar det iväg till mattias för att kolla filmen vi ska opponera på... sedan kom höjdpunkten estins musikalvisning. Den var riktigt bra... de har gjort ett jävligt (ursäkta svordomen) bra jobb...den var väldigt humoristisk och välgjord.

Jaha då är det dags för att tänka på steg tre nu när jag bokat tid för steg två som var träningen... men steg tre lär inte genomföras förrän efter sommaren men det behöver eventuelt en uns av planering... vem vet vad som väntar...




fan vad kul det ska bli i helgen... jag längtar som fanken...ser verkligen fram emot det...jippppppiiii

Hemligheter i helgen

Hehe...hemligheter i helgen...ska bli så jävla kul!!! Berättar mer när helgen är över...hehehehe

Dagen har spenderats på Äppellundens förskola med alla dessa underbart söta barn. Vi var tre vikarier och ingen ordinarie på avdelningen jag var på, men det gick bra. Två av oss hade ju varit där förut. Dock var det lite kallt att befinna sig ute idag... min vinterjacka gick sönder i måndags och jag har inte hittat någon ny...så jag gick runt med en vårjacka med en fleece under..funkade ett tag men efter en timme i minus grader var kroppen rejällt frusen. Men men överlevde...

Nu ska jag surfa runt och se om jag hittar någon billig jacka... någon dyr vill jag inte ha då jag ska börja träna igen och sluta helt med godis och läsk.... med början på onsdag... vill verkligen inte fortsätta denna trend jag är inne på nu... nya tag ska ske och jag ska verkligen ta tag i mig själv..är trött på att känna mig irriterad på tjockismagen och flåset som blir när jag springer två meter (kasnke en överdrift). Fokus på kondis och fettförbränning är det i första hand.... styrka kommer i andra hand. Jag vill få min kropp att må bra fysiskt... det hjälper nog även det psykiska!!!


Ses fram emot helgen något enormt...fan vad kul det ska bli!!!!!!!!!!!!!!

Film klar

Efter en dag fylld med redigering av filmklipp och musik så är äntligen filmen klar. Riktigt skönt, och resultatet blev riktigt bra. Dock ca en minut längr eän max tiden men det skiter vi blanka fan i.. har de något att säga om det så låt dem... orkar ärligt talat inte bry mig.

Blir galen på våra lärare, de är så ostrukturerade. På torsdag ska vi lämna in filmen till kursmentor och även till opponentgruppen. Vi fick red apå oppenentgruppen idag..men inte vilka som ingår (arbetsgrupperna är indelade i två grupper). Sedan ska vi själva komma överrens om var filmen ska lämnas. Ingen tanke bakom någonting.. blir irriterad!!!

Jag ska jobba på min favvo förskola imorgon..9-17..dock inte på favorit avdelningen,men jag kommer ju träffa dem oavsett. Ska bli kul att ta mig ut dit igen...  har hunnit sakna dem.

Ikväll blir det filmkväll med Fidde och till det serverar vi skitsnack och varma mackor...mycket mysigt...det är även Patrik 1,5 som serveras...ska bli kul att se den, har hört mycket om den men inte hunnit se den än...

Lååång dag

Men det har varit en givande och rolig dag. Har spenderat större delen av dagen i valdemarsvik. Har träffat en tjur och massa får, sprungit med endast t-shirt i vinterkylan och ätit god paj. Japp mycket hinner man med och vad gör man inte för filmkonsten. Har haft Lukas med med hela dagen för att han skulle slippa vara ensam hemma. Dock skrämde han tjuren för att hanbörjade skälla på en katt. Men tjuren gav igen, Lukas blev skit rätt när han kom tjuren för nära. Hehe...

Eftermiddagen spenderades hemma hos Mattias med filmredigering. vi har kommit en god bit på vägen men det är mycket kvar..hehe...kommer bli svårt att hålla 8 min gränen..men vi ska göra vårt bästa.

Nu ska jag varva ner framför Simon och Thomas... alltid skönt med lite inredningstips som man aldrig förverkligar....

Helgen so far

Hittills har jag lyckats att inte göra så mycket... visserligen blev lägenheten storstädad igår.. men det är bara skönt idag. Idag har jag bara lite ksolarbete som måste göras, annars är dagen öppen för förslag. Ska dock ta en långpromenad med Lukas senare. Det är ju så underbart väder. Har saknat solen och fågelkvittret. När jag hörde fåglarna imorse och fick solen i ansiktet skrattde hela kroppen coh själen av lycka. Tänk vad lite sol kan göra. Min vinterdepression är som bortblåst, vilket är skönt. Jag börjar nu få tillbaka motivationen till ta mig till saker. På måndag ska jag ringa Nautilus och boka tid för en instruktör. Måste verkligen komma igång med träningen igen... och förlora den vikt jag gått upp och även få igång konditionen...med det kommer även mer av energin som jag så gärna vill ha.


Nu ska jag ut och njuta av solen och fågelkvittret..man vet ju aldrig när nästa dag fylld av dessa underbara ting kommer. Men det känns idag som om våren äntligen är på väg!!!

Alla hjärtans dag och melodifestivalen

Ja idag är det en dag då man ska älska alla och visade för varje individ. Inte för att jag är emot alla hjärtans dag egentligen med tycker att hela grejen förlorar sin trovärdighet när alla gör det på en och samma dag. Jag instämmer med en person som ringde in till Rix Fm härom kvällen. En ros eller en present eller orden "jag älskar dig" betyder mer och blir mer uppskattade om de kommer någon annan dag än just på alla hjärtans dag. Det var lite oroväckande att höra en tjej säga att den dagen behövs för annars glömmer hon bort det. De jag håller nära mitt hjärta är inga personer jag glömmer bort, och att visa att jag bryr mig är något jag försöker göra varje dag... Visst jag träffar ju inte alla och pratar inte med alla varje dag, men trots det vet jag att mina vänner och min familj vet att jag bryr mig och att jag alltid finns här ett telefonsamtal ifrån dem. Jag behöver inte en dag som alla hjärtans dag för att visa det för dem. Men visst det är väl mysigt att laga en mysig middag och gosa lite extra i soffan framför en film, men det är inte ett måste enligt mig. Utan det känns bättre om det bara kommer som det kommer och inte rå planeras.




Ja det är ju denna Melodifestival ikväll med... vet ärligt talat inte om jag kommer att se skiten. SVT har verkligen förstört hela konceptet. Vart har melodifestivalen tagit vägen. Jag saknar den melodifestival som var när jag var liten. Då var det något speciellt att kolla på. Jag tyckte det blev lite för mycket när de började med delfinaler men årets koncept är ju bara helt sjukt. Visst det är nytt och förändringar tar tid innan det gillas, men jag tror inte jag kommer gilla upplägget alls, någonsin. Låtarna och musiken försvinner i stressen och kaoset med att rösta. Man röstar på artisten och inte på låten... vilket SVT alltid sagt att det ska vara tvärtom... men det löser dom med att sätta text och musik skrivarna i publiken och visar dem inte ens i tv rutan under sändningen... ja då blir ju verkligen fokus på låten och itne artisten... eller... Ja ja jag får väl se om jag ser på det ikväll...rösta kommer jag garanterat inte göra. SVT är inte värda mina pengar!!!

Jag vill passa på att önska er alla en trevlig och mysig alla hjärtans dag (eller egentligen en trevlig och mysig lördag) och jag hoppas att ni vet att jag bryr mig och älskar er lika mycket idag som jag gjorde igår!!!!

Obokad och ledig helg

Vad skön känsla... jag är ledig i helgen och har inget inplanerat... troligt skönt..sov morgon och bara slapp är det som gäller...

Visst lite skolarbete måste hinnas med och även lite städning. Börjar bli en damm invadering under möblerna...inge vidare mysigt... så dammsugaren måste i vilket fall fram.

Idag har jag varit på en föreläsning från kl 8-17..är helt seg i huvudet nu när jag kommit hem... visst den var intressant men jag lärde mig inget nytt... undrar när jag ska göra det egentligen.. det enda jag lärt mig som är nytt under detta iktin år är att redigera digitalt...vilket inte tog lång tid att lära sig... men jag får väl hoppas att det kommer något mer som är nytt..anars känns det ju lite som waste of time...

Som sagt helgen blir lugn... än så länge...känner jag mig själv rätt lär den bli fylld av massa olika saker trots allt..kan ju aldrig vara riktigt lugn och göra ingenting alltför länge....


Utmaning

Jaha då har jag blivit utmanad av Fidde...
Detta var utmaningen. Gå in bland dina foton och ta mapp nr 6 bild nr 6 lägg ut den på bloggen o skriv lite om den.
Detta är mitt bidrag:





Allas våran Marty... numera Ozzy sitter hemma i trappan hos Cecilia innan han blev såld till en familj i Norrköping.

Nu är det min tur att utmana!
Jag utmanar:
Ewa - ewwas.blogg.se
Klara - bensgard.blogg.se
Johanna - jojoroos.blogg.se
Emelie - fattiglararstudent.blogg.se



Annars har min dag varit ganska lugn... blev lite filmande på förmiddagen..och slappning i soffan på eftermiddagen..otroligt skönt att sitta och inte göra ett skit för en gångs skull. Ska snart iväg och hämta upp Zannah från jobbet och efter det blir det väl till att hitta på något till middag..vad det nu kan bli...

Helt otroligt!

Zannah och jag har lyckats fastna på en och samma bild.... tror knappt det är sant.
Finns inte många av kort på oss två på tillsammans...



Tröttheten kryper sig på...

Idag började dagen kl 6...eller ja när jag ställt om klockan två gånger så började väl egentligen dagen inte förrän kl 6:45... det var väldigt segt att gå upp i morse... Åkte iväg för att hämta grejor hos pappas jobb och även hos en kompis till filmen och sedan hämtade jag en grupp kompis... Förmiddagen spenderade vi ute i Klinga där reebyrån packades upp och gjordes i ordning. Efter middagen skulle ha spenderats på ett seminarium om en enegelsk text vi läst...vi var på seminariet men det internationella studenterna som var med har inte läst texten..så vi satt mest och diskuterade filmproduktionen och även hur det ser ut med datorer och teknik på deras skolor i Grekland och Cypern. Mycket intressant, men mycket mer fick jag inte ut av det seminariet.

Efter skolan har jag hunnit med en tur till Katrineholm...hade ett jobb att göra där..hade velat träffa mina vänner jag har där, men var alldeles för trött för att orka vara social...lovar att jag gärna kommer en annan dag till er mina underbara vänner...efter jobbet jag gjorde åkte jag raka vägen  hem igen..höll på att somna i bilen. Så nu ska kvällen spenderas halvsovandes i soffan...är så jävla trött i både huvud och kropp.... fakitsk skönt att känna sig trött när jag känner att jag för en gångs skull har tid med att vila...


För lite tid.. för mycket att göra...

När jag som mest behöver energi försvinner den ut i allt som ska fixas med filmen till skolan. Har precis varit på en rundkörning för att samla in rekvisita....fick tag på två peruker och lite kläder...har även fixat en solfjäder som jag ska hämta om någon timme...hatt, väst och skjorta får jag hämta innan vi börjar filma imorgon...skit säger jag bara...ska bli skönt när filmningen och allt är över..orkar inte riktigt detta just nu och tror att det är därför att jag känner att det är mer jobb än nöje även om jag älskar att hålla på med film. Men det är bar att hugga i..får vila i helgen..hoppas jag.

Snart ska jag iväg till en kompis (hon med solfjädern) och hjälpa henne och städa och även snacka lite skit. Jag ska även försöka fix aoch trixa med en bild i photoshop...plus att jag ska läsa en engelsk text.  Helst av allt skulle jag även vilja lägga in det sista på Fou uppgiften oxå men den får nog vänta till i helgen.

Stress, stress och åter stress...trodde den skulle försvinna något i och med att jag slutade på hermelin...men jag kan ju skatta mig lycklig åt att jag inte jobbar där nu..hur fanken skulle jag orka med det.....


Film på gång

Ja nu har jag och två till i skolan på oss två veckor på oss att spela in en film. Ska bli himla kul. Vi har idag kommit fram till vad själva filmen ska handla om. Alltid lika svårt att komma på idén men när den väl kommer brukar det mesta falla på plats. Det hela startade med att vi gjorde en musikvideo förra veckan. Ska bli så himla kul.

Längtar efter att jag ska känna energin komma. Känner mig fortfarande trött...men kan ju inte tro att kroppen ska ge mig en helomvändning på ett dygn...får bara hoppas att jag nu kommer få lite mer energi och även få mer tid över till både skolarbete, familjen och speciellt mina underbara vänner som jag inte alls haft tid med på sistone.


Speciellt inte de som bor i andra städer än vad jag själv gör. Men nu är jag ju ledig på helgerna och då borde en resa hit och dit kunna ordnas...får bara hoppas att den andra faktorn håller då...ekonomin...men det behöver ju inte vara dyrt för att träffas!

Vill bara säga till er alla mina vänner, jag älskar er alla och saknar er oerhört mycket. Jag har inte glömt er även om jag varit tyst ett tag.

Massor av kramar

Livet är fanimej orättvist

Fick precis det tråkiga nyheten att min väns pappa hastigt lämnat henne och hennes familj. Lider med henne. Tycker alltid att det är svårt att veta hur jag ska bete mig i sådana här situationer. Det enda jag vet att jag inte ska göra är att ringa och fråga hur hon mår. Jag minns själv att det var den frågan jag absolut inte ville ha eller orkade med när min farfar lämnade mig eter en kort tids sjukdom.

Jag önskar att jag hade magiska händer som kunde ändra på saker och ting, men det har jag inte. Jag får istället visa att jag bryr mig och ställa mig vid hennes sida och stötta henne. Även om jag har svårt att veta vad jag ska göra eller inte göra, så vet jag också att det oftast räcker med att personen ifråga vet att det finns folk omkring en som bryr sig. Även om det inte hjälper situationen i sig så hjälper det att klara sig igenom det, även om det är otroligt smärtsamt.

Jag finns här, natt som dag....det vet du min vän!



Massor av kramar till er alla men speciellt till dig min älskade vän!

Dags att göra en förändring

Ja det är vad jag har insett. Vilket gjort att jag numera inte arbetar på Hermelin längre. Det blev bara för mycket med två extrajobb och heltidsstudier. Jag insåg att jag inte borde gå in i väggen innan jag ens är klar med mina studier och innan jag ens fått börja jobba med det jag vill. Får hoppas att detta beslut var rätt och att det ger mig lite tid och energi över till allat annat som efterfrågar min uppmärksamhet.

Jag längtar som en tok tills den dagen ajg har ett fast heltidsjobb inom förskola eller skola...och då slippa leva från lön till lön...tänk att kunna spara pengar och unna sig en resa lite då och då...vilken lyx!!!

Ska väl ta tag i förändring nummer två framöver när energin lagrats lite och motivationen blivit lite bättre....


Vi ses och hörs....kram

RSS 2.0