Länge sedan sist

Jag känner att jaginte riktigt hinner med bloggen... eller kasnke är det orken som tryter. Oavsett vad har jag varit otroligt dålig på att uppdatera bloggen.

Jag har nu bytt jobb och har jobbat där sedan den 7 januari. Jag trivs jättebra. Visst det är lite jobbigt att ha inskolningar hela tiden som avlöser varandra, men vi håller huvudet över vattenytan än så länge och vi hoppas på ett break snart så vi kan komma in i vår verksamhet på ett annat sätt. Fokus är och kommer vara en tid framöver att få en trygg barngrupp. Gruppen består av ca 80% 1-2 åringar och endast några få som är äldre än 2 år.. den äldsta är 3,5år. Så det är tuft men det är roligt. Vi är jättenöjda med lokalena nu efter målning och skrubbning och inhandling. Självklart återstår massor men nu har vi fungerande lokaler för verksamheten, vilket var vårt mål för denna termin.

På det privat planet är det just nu lite kaos... vi flyttar om två veckor så det är kartonger överallt. Vill att flytten ska vara kvar så jag kan få packa upp och komma i ordning. Men tror det kommer bli otroligt fint i nästa lägenhet...ska bli skönt att slippa ha grannar ovanpå sig och grannar som skrikropar till sina barn som leker ute på gården istället för att gå ut och prata med dem. Visserligen vet vi inte vad vi får för grannar nu, men jag hoppas på att det inte blir sämre iallafall. Den 27 mars bär flyttlaset av.. och så långt det ska.. eller inte.. vi flyttar ca 500m... från en trea till en fyra. Ni som kan och vill få komma på inflyttningsfesten som kommer bli framöver... kommer kombinera den med min och zannahs födelsedag.. men inbjuda kommer skickas ut via sms...

En annan sak som hänt i mitt vardagsliv är att min älskade mamma har flyttat tillbaka till sverige. Hon bor numera i Linköping. Känns konstigt men otroligt roligt att ha henne så nära. Är inte alls van att bara ta bilen en halvtimme för en fika hos mamma... hon har antingen bott i skåne eller på gran canaria eller  som nu sist i spanien. Viist det är inte lika coolt att säga att mamma bor i linköping som att säga att hon bor i la marina i spanien... men det spelar faktiskt ingen roll för nu får jag chansen att ha en fysisk relation med min mamma och inte bara en kommuniktiv relation med henne via telefon och mail. Det känns otroligt skönt!

Nu är ni lite uppdaterade på mitt liv. Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera både denna blogg och bildbloggen. Kommer idag lägga ut bilder från en promenad förra helgen i bildbloggen.. så gillar du änder är det bara att kolla förbi.

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 

RSS 2.0