Buhu

Vi fick ingen av lägenheterna. Så det är bara att hålla ögonen öppna igen och hoppas på att någon mer kommer ut som vi kan söka. Men nu vet vi iallafall var vi ska hålla ögonen... alltid något...men väldigt trist att vi inte fick någon av dem. Det är nackdelen med att inte ha först till kvarn systemet... då man själv inte har någon som helst möjlighet att påverka om man får lägenheten eller inte. Och det känns som om någon hela tiden är före.. visserligen fick vi den vi bor i idag, men det känns som ren tur. Men men får hoppas att det kommer ut fler lägenheter som vi kan anmäla intresse på och hoppas att det inte är någon annan med högre köpoäng som får lägenheten....

Nya tider

Nu är det fullt upp med två hundar.. det är full fart hela tiden..men det är bara mysigt. Det blir många mysstunder också, vilket är sååååååååååååå mysigt!

Nya bilder på bildbloggen...

Nytt och fräscht

Japp, har suttit nu på förmiddagen och uppdaterat layouten både på denna blogg och på min bildblogg... här blev det bara lite små saker som ändrades, men bildbloggen fick sig ett rejällt lyft... nu är de mer synkade rent layoutmässigt. Och båda hundarna är med i headerna på båda bloggarna... ett måste.. hehehe!

Vi har nu fått svar om en av lägenhetern aoch den fick vi inte... men vi inväntar med spänning svar ang den andra som även är vårt förstahands val... det är vi och en till som svarat ja till den. Håll tummen för att den personen säger nej för då får vi den. Vi står nämligen inte först i kö listan på den... Systemet de har med köpoäng hit och dit suger allt för oftast... men men först till kvarn systemet funkar ju inte heller så bra... så ja... men återkommer när jag vet något mer om lägenheten eller det hyrda radhuset om det ska vara noga...


Kram kram

Semester

Nu har jag 1½ veckas semester. Skönt! Ska vara här hemma och fostra Felix tillsammans med Lukas. Ensamhetsträning och uppbyggnad av Felix självförtroende står på schemat. Det ska nog gå bra... han är snabblärd och processen går framåt redan nu efter knappt 4 dagar i Sverige!!!

Vi får reda på om vi får någon av lägenheterna vi tackat ja till i slutet av veckan. Den enda är det 5 som tackat ja till (vårt andra hands alternativ) och den andra är det två som tackat ja till. Men vi står inte först i kö på någon av dem, så vi får se hur det går. Vi hoppas att de som tackat ja till 193 ångrar sig så vi får den lägenheten. Det är tråkigt att bo kvar nu när vi bestämt oss för att flytta...vill bara börja packa, men det får vänta lite till...dock har utrensningen på börjats... tradera är en bra sajt när man vill bli av med grejor... blocket lönar sig den med... hehehe..

Kolla in bildbloggen för lite bilder på Bröderna Engman-Löfquist!




Felix hemkommen

Igår var vi på Arlanda och hämtade lille Felix som var lite större än vad vi tidigare fått information om..hehe.. men han är ändå en liten plutt... Allt gick bra.. han gjorde både nummer ett och två innan vi satte oss i bilen, till skillnad från Lukas som höll sig i nästan två dygn efter resan. Felix är som en studsboll och hopar och far hela tiden. Han är en glad prick men är osäker.. men det ska vi jobba på. Skönt att ha han hemma nu.

Förresten vi ska kasnke flytta... dock bara 500 meter.. men det är till ett radhus som är på två plan och 20kvm större. Vi får svar i början av vecan om vå får något av de radhus vi varit och kollat på. Vi kommer fortfarande att hyra, men det kommer bli skönt att slippa ha grannar över sig, och får vi den vi vil ha mest så kommer vi inte se mycket av grannarna alls... hehe vilket bara är ett plus.. har blivit lite mycket av grannar nu på sistone. Inte för att jag har något emot dem egentligen men de är högljudda och är överallt och ingenstans... men uppdaterar här när jag vet mer.


Massa kramar på er allesammans


Busfröt Felix (fler bilder finns på min bildblogg)


RSS 2.0